El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Llistat d'institucions amigues del Portal de la Comunicació InCom-UAB.

  Centro de Investigação Media e Jornalismo (CIMJ)

O CIMJ tem como principais objectivos desenvolver a investigação científica e promover o estudo e o debate sobre temas relacionados com os media, o jornalismo e a sociedade. As actividades científicas do centro estão organizadas em torno de três linhas de pesquisa: 1) Media, Jornalismo e Democracia, 2) Novas Tecnologias e usos sociais, 3) História dos media e jornalismo.

  Asociación Española de Investigación de la Comunicación (AE-IC)

Associació que té com a missió potenciar la investigació de la comunicació en el conjunt de la política científica, facilitar la cooperació i crear xarxes d'intercanvi d'informació entre investigadors / es, i establir una política de cooperació amb associacions internacionals d'investigació.

  International Association for Media and Communication Research

Organització mundial de professionals en el camp dels mitjans de comunicació i la investigació. Els seus membres promouen la inclusió global i l'excel·lència dins de les millors tradicions de la investigació crítica en el camp.

  European Communication Research and Education Association

Societat científica europea d'estudiosos de la comunicació. La comunitat està dedicada al desenvolupament i la qualitat de la investigació de la comunicació i l'educació superior a Europa.

  Societat Catalana de Comunicació

Filial de l'Institut d'Estudis Catalans, es va fundar el 1986 per iniciativa d'un grup de professors i professionals de l'àmbit de la comunicació.