El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Recursos acadèmics

Revistes

Archivos de la Filmoteca

Instituto Valenciano de Cinematografía (IVAC)-La Filmoteca - ESP

Fundada el 1989, és una revista d'investigació històrica sobre la imatge, l'objectiu prioritari de la qual és articular els estudis cinematogràfics en Universitats i centres d'investigació amb el treball realitzat a les filmoteques i arxius de films. Quatre són els focus d'atenció de la revista: les fonts i documents de la història del cinema, la teoria i estètica dels audiovisuals, els treballs de restauració i arqueologia empresos per cinemateques i, finalment, els suports nous de la imatge (electrònics, digitals, etc.).

Artnodes. Revista de Arte, Ciencia y Tecnología

Universitat Oberta de Catalunya (UOC) - ESP

Artnodes publica aportacions centrades en la reflexió i l'estudi de les interseccions entre l'art, la ciència i la tecnologia, tant des d'un punt de vista formal, històric, com conceptual.

Cahiers du cinema

Editions de l’Etoile - Conseil de surveillance - FR

Revista de cinema de referència, editada a França des de 1951. Jacques Doniol-Valcroze, André Bazin i Lo Duca en van ser els creadors.

Caleidoscopio

Departament de Comunicació Audiovisual de la Universitat Cardenal Herrera - CEU de València. - ESP

Revista sobre l’audiovisual que pretén ser un lloc de trobada per a les persones dedicades tant a la docència com a la investigació. En línia els textos complets de tots els números publicats.

Cinemascope. Independent Film Journal

Cinemascope. Independent Film Journal - IT

Revista independent especialitzada en els estudis de cinema l'objectiu de la qual és consolidar-se com a un espai de diàleg i intercanvi de coneixement.