El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Recursos acadèmics

Revistes

A prop! Comunicació

Taula de Comunicació - CAT

Revista especialitzada en la comunicació de proximitat a Catalunya. S'adreça a professionals i persones interessades en el sector de la comunicació.

AdVersuS: Revista de Semiótica

Centro de Investigación Semiótica "Ferruccio Rossi-Landi" (CRS) - ITALIA - ARGENTINA

Dedicada a la semiòtica i lingüística general sobre temes de la realitat sociocultural europea i americana i de les seves interrelacions. Entren també en aquest camp problemes teòrics, epistemològics i metodològics de les Ciències Socials i la historiació de les principals tradicions culturològiques, semiòtiques, lingüístiques i sociològiques del Segle XX.

Africa Today

Indiana University Press - AFR

Publicació acadèmica en el camp dels estudis africans, que cobreix un ampli ventall de temes, entre els quals hi ha la Comunicació.

Afuera. Estudios de Crítica Cultural

Lorena Verzero - Yanina Andrea Leonardi - ARG

La revista s'ocupa de les investigacions i expressions artístiques marginals o perifèriques, considerades com a tal pel seu posicionament estètic o ideològic.

Alceu

Departamento de Comunicação Social da Pontifícia Universidade Católica do Rio de Janeiro - BRA

La revista rep el nom d'Alceu Amoroso Lima, pensador escriptor i periodista que el 1940, al costat de grans noms de la cultura brasilera, va participar en la fundació de la Pontifícia Universidade Católica do Rio de Janeiro.