El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Recursos acadèmics

Revistes

Africa Today

Indiana University Press - AFR

Publicació acadèmica en el camp dels estudis africans, que cobreix un ampli ventall de temes, entre els quals hi ha la Comunicació.

Afuera. Estudios de Crítica Cultural

Lorena Verzero - Yanina Andrea Leonardi - ARG

La revista s'ocupa de les investigacions i expressions artístiques marginals o perifèriques, considerades com a tal pel seu posicionament estètic o ideològic.

Alceu

Departamento de Comunicação Social da Pontifícia Universidade Católica do Rio de Janeiro - BRA

La revista rep el nom d'Alceu Amoroso Lima, pensador escriptor i periodista que el 1940, al costat de grans noms de la cultura brasilera, va participar en la fundació de la Pontifícia Universidade Católica do Rio de Janeiro.

AMARC link

World Association of Community Radio Broadcasters - CAN

Publicació de la AMARC, organització no governamental internacional que serveix al moviment de la ràdio comunitària, amb gairebé 3 000 membres i associats en 110 països

Ámbitos: Revista Andaluza de Comunicación

Grupo de Investigación en Estructura, Historia y Contenidos de la Comunicación de la Universidad de Sevilla y Asociación Universitaria Comunicación y Cultura - ESP

L'objectiu de la revista és estudiar els fenòmens comunicacionals per establir un enllaç entre Europa i Amèrica Llatina. Accessible a través de Latina, publicació de la Universidad de la Laguna.