El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Recursos acadèmics

Revistes

American Journal of Communication

American Communication Association - USA

Publicació acadèmica electrònica gratuïta dedicada a l'estudi de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) com a mitjà per facilitar l'educació en Comunicació i la recerca.

American Journalism Review

Maryland University - USA

Versió electrònica de la revista American Journalism Review, editada per la Universitat de Maryland, proporciona articles actuals i retrospectius sobre la societat de la informació i els mitjans de comunicació americans.

Anàlisi. Quaderns de Comunicació i Cultura

Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona. - ESP

La publicació acadèmica promou la reflexió i la investigació avançades sobre Comunicació Social, tot insistint especialment en els estrets lligams que aquesta manté amb la cultura.

Andamios. Revista de investigación social

Universidad Autónoma de la Ciudad de México - MEX

Andamios és una publicació semestral de caràcter acadèmic que busca coadjuvar a les tasques d'investigació i d'ensenyament, en matèria de ciències socials i humanitats, a partir de les aportacions dels professors-investigadors de les diferents acadèmies.

Antena Local

Comunicàlia - CAT

Publiació adreçada a les ràdios i televisions locals de Catalunya, País Valencià i Illes Balears amb l'objectiu de crear un espai de comunicació entre professionals i administracions implicades en la comunicació de proximitat.