El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Recursos acadèmics

Facultats i departaments

Academic Communications Sites around the World

Internacional

Directori d'enllaços, no exhaustiu, amb centres universitaris de tot el món que imparteixen estudis relacionats amb el periodisme, la comunicació i els mitjans de massa. Es presenten classificats geogràficament. Creat pel College of Journalism de la University of Florida.

Asociación Colombiana de Facultades de Comunicación Social (AFACOM)

Colòmbia

Aquesta associació viculada a FELAFACS ofereix informació institucional (història, objectius, membres, activitats, etc.) i un directori dels centres associats que inclou els plans d'estudis. També ofereix bases de dades dels professors i cursos de les facultats associades.

Asociación de Escuelas de Periodismo y Comunicación Social de Chile (ASEPECS)

Xile

Organisme associat a FELAFACS el web del qual ofereix breu informació institucional, textos en línia i enllaços a les escoles xilenes de periodisme.

Associação Brasileira das Escolas de Comunicação (ABECOM)

Brasil

Aquesta associació pertanyent a FELAFACS ofereix informació institucional i un directori de les facultats que la integren.

Central Queensland University. Faculty of Informatics and Communications

Austràlia

Institució que ofereix estudis relacionats amb la comunicació tant de llicenciatura (B.A.) com de postgrau (M.A. i Ph.D.). La pàgina web informa àmpliament sobre els diferents plans d'estudi i els projectes i les línies d'investigació.