El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Recursos acadèmics

Bases de dades

Agencia Española del ISBN

Espanya

Base de dades del Ministeri d'Educació i Cultura que recull els llibres editats a Espanya des del 1972. Permet buscar-hi a partir dels camps següents: general, ISBN, autor, títol, matèria, editorial, sèrie i any o lloc de publicació.

CBUC: Base de dades de sumaris

Catalunya

Base de dades de sumaris de revistes especialitzades creada pel Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya que conté 1.562.320 articles, 90.801 sumaris i 6.980 revistes. Permet fer cerques per títol de la revista, ISSN i autor de l'article de la revista.

Compludoc: Base de datos de artículos de revista

Espanya

Base de dades de la Biblioteca de la Universitat Complutense de Madrid. Conté prop de 100 registres relacionats amb el món de la comunicació dins l'apartat de les ciències socials.

Instituto de Cinematografía y de la Artes Audiovisuales: Base de Datos de Películas

Espanya

Base de dades creada pel Ministeri d'Educació i Cultura que inclou totes les pel·lícules nacionals i estrangeres estrenades a Espanya. Permet buscar-hi pel títol, el director, la productora, els intèrprets i el gènere, entre altres camps; a més, ofereix dades relatives a la distribució i el taquillatge.

Premsa Històrica

Catalunya

Arxiu en línia de premsa històrica en format original impulsat des del Diari de Barcelona. Inclou una base de dades de 30.000 pàgines digitalitzades d'aquest diari d'entre 1792 i 1990 i pretén incorporar altres fons històrics d'institucions i publicacions. Versions en català, castellà i anglés.