El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Recursos acadèmics

Bases de dades

Agencia Española del ISBN

Espanya

Base de dades del Ministeri d'Educació i Cultura que recull els llibres editats a Espanya des del 1972. Permet buscar-hi a partir dels camps següents: general, ISBN, autor, títol, matèria, editorial, sèrie i any o lloc de publicació.

Banco de datos de leyes de prensa

Amèrica Llatina i el Carib

Base de dades que recopila les lleis i les normes que regulen la premsa i altres mitjans als països de l'Amèrica Llatina, els Estats Units i el Canadà. Es pot buscar per tema o país.

Base de datos de cine iberoamericano

Amèrica Llatina i el Carib

El Centre d'Informació i Documentació de la Casa d'Amèrica (Madrid, Espanya) ha creat aquesta base de dades, que conté informació sobre llargmetratges i curtmetratges (tant de ficció com d'animació o documentals) i biografies de cineastes iberoamericans.

Biblioteca de la University of Texas at Austin

Estats Units

Biblioteca que posseeix una de les col·leccions més grans de llibres, documents i arxius sobre l'Amèrica Llatina (Benson Latin American Collection). S'ofereix catàleg en línia de totes les seves biblioteques.

Britannica.com

Internacional

Versió en línia de l'Enciclopèdia Britànica. Inclou nombroses entrades relacionades amb els àmbits de la informació i la comunicació.