El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Dossiers

ISSN 2014-1475
  Directiva Europea de Serveis de Comunicació Audiovisual: flexibilitat i autoregulació

04/2017

Petra Kammerevert, co-ponent del Parlament Europeu de la revisió de la Directiva de Serveis de Comunicació Audiovisual, va presentar el 21 d'abril de 2017 el projecte legislatiu en una jornada organitzada a Barcelona. Amparo Huertas, directora de l'InCom-UAB, escriu una crònica de la trobada, organitzat per l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

  El talent català, també en els videojocs

04/2017

En el marc de les IX Jornades Tecnològiques, organitzades pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), s’ha analitzat l’abast i la importància econòmica de la indústria dels videojocs, un sector del panorama audiovisual en creixement. Els experts han coincidit en apuntar que Catalunya té talent, emprenedoria i formació específica però els falta professionalització, capacitat de gestió i finançament per a poder ser competents a nivell internacional.

  Julia Cagé: "cal protegir la professió i la independència del periodista"

03/2017

Amparo Huertas (InCom-UAB) escriu sobre la conferència de l'economista francesa Julia Cagé Democratitzar els mitjans, salvar Europa del populisme, celebrada el 27 de febrer de 2017 al CCCB.

  La difícil relació entre negoci i cultura

03/2017

Amparo Huertas (InCom-UAB) va assistir a la taula rodona Model Audiovisual Nord-Americà. Experiències catalanes als USA, organitzada pel Clúster Audiovisual de Catalunya en el marc del Festival de Cinema Independent Nord-Americà de Barcelona el 2 de març del 2017.

  Entrevista al periodista moçambiquès Ernesto Nhanale: “Els periodistes no aconsegueixen ser crítics amb les fonts, el que els fa, en moltes ocasions, caure en la trampa de publicar informacions no veritables”

02/2017

Per Marta Civil i Serra (InCom-UAB) Entrevista realitzada a Bellaterra, el 29 de setembre de 2016.